Skip to main content
NieuwsBestuur

Handleiding downloaden kaarten teleenheden.

Auteur: 15 januari 2021Geen reacties

Handleiding downloaden kaartmateriaal intranet HVV

Beste jagers,

We maakten vanuit HVV kaarten op van de teleenheden. Deze kaarten heb je nodig bij de uitvoer van de voorjaarstellingen patrijs volgens het telprotocol patrijs, dat verplicht te volgen is door alle WBE’s die op patrijs willen jagen vanaf 2021. De kaarten kan je terugvinden op het intranet van HVV via de file manager, onder de map van je WBE.

 

De kaarten kunnen daar gedownload worden door alle leden van uw WBE die lid zijn van HVV én gekend zijn als lid van de WBE op het intranet. Alle jachtrechthouders zijn sowieso gekend als lid van de WBE. Zijn er extra leden van de WBE die moeten toegevoegd worden, dan kan je dit te allen tijde doen als WBE-verantwoordelijke. Een uitleg hoe je dit moet doen vind je in de ‘Handleiding intranet secretaris’ die je terugvindt op het intranet onder de file managet – Algemeen – handleiding intranet.

 

In bijlage vinden jullie een handleiding die stap voor stap uitlegt hoe je als lid of als WBE-verantwoordelijke de juiste kaarten kan terugvinden op het intranet en downloaden.

 

Eens gedownload kan je met deze kaarten aan de slag om telpunten vast te leggen, je traject te bepalen en uiteraard de waarnemingen op te noteren.

 

Alle informatie over hoe dit te doen vind je terug in onze demofilmpjes over het telprotocol, die je allen kan bekijken op ons HVV-YouTube kanaal.

 

Namens het DB WBEVA

Reageer op dit bericht: